23 C
Budapest
2020. augusztus 8., szombat
Elemi.hu
Kiemelt

Érdi vendetta: sokak szerint nem megfelelően használja erőforrásait a rendőrség? (videók)

Hatalmas meghökkenést váltott ki a társadalom szélesebb rétegeiből, hogy az elmúlt napokban Érden két társaság igen brutális eszközökkel rendezte a közöttük fennálló vitás kérdéseket, minek következtében egy ember életét is vesztette. Még a rendőrségi sajtótájékoztatón is a vendetta megnevezéssel illették az eseményeket. 

Ráadásul nem a nyilvánosságtól elzárva történtek az előzmények, de a gyilkosságba torkolló verekedés után is hangot adott már az egyik sértett fél, konkrétan halálos fenyegetéseket fogalmaz meg, erről több, a világhálóra feltöltött videó is árulkodik.

Egész pontosan már napokkal a tömegverekedést megelőzően fenyegették egymást, így nem lehet állítani, derült égből a villámcsapás lett volna, ismerve az ilyen jellegű bűnözői csoportokat, teljességgel várható volt.

“Na mi van, kutyák? Kurvák! Most megb*szom anyátokat! Tényleg megb*szom!” – mondja az a férfi, aki egyes információk szerint a verekedés halálos áldozata lett. – “Rossz lóra tettél te kis g*ci! Te törpe mat!” 

Egyre több kérdőjel fogalmazódik meg nagyon sokakban. Vajon ilyen esetekben, mikor luxusautókból kiszállnak az aranyláncokkal jól ellátott bűnözők, ott miért nincs egy-egy járőr? Az érdi benzinkút térfigyelő kamerái is hasonló képsorokat rögzítettek.

További értetlenkedésre ad okot, hogy a NAV miért nem érdeklődik afelől, honnan és miből vásárolták ezeket az autókat? Ugyanis adózott jövedelemmel nagy eséllyel nem rendelkeznek.

Szemlézve akár a világhálón megjelenő véleményeket, az a kép rajzolódik ki, a többség úgy véli, a rendőrség nem használja megfelelően az erőforrásait.

Illetve úgy látják, másra használja, mint amire szükség volna, sok helyen olvasni, ha 50 fociszurkoló vagy nemzeti érzelmű fiatal gyűlne össze egy benzinkúton, biztosak lehetünk benne, hogy a Készenléti Rendőrség is kiszállna.

Felvételek tanúsága szerint viszont ők már több, mint egy órája ott gyülekeztek a benzinkútnál, mégsem tűnt fel egyetlen járőrnek sem.

 

De többek utaltak arra is a közösségi portálokon, hogy a rendőrségnek nem az lenne a dolga, hogy például a Mi Hazánk szimpatizánsait vegzálja és bírságolja meg egy kegyeleti megemlékezésen való részvétel miatt.

Kapcsolódó híreink

Magyarországon júniusban szűnhet meg a különleges jogrend

Irányi Dániel

Európai szintű menhelyre gyűjtenek a szurkolók

Irányi Dániel

Több mint 400 halálesetet okozott az Ausztrál bozóttüzek füstje

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben