17.3 C
Budapest
2020. augusztus 12., szerda
Elemi.hu
Bűnügy Hírek

Előzetesbe került a buszsofőrt összeverő fiatal

Információink szerint 30 napra előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a 17 éves fiatalt, M. Pétert, aki múlt hét pénteken este bántalmazta a Nyíregyházára tartó busz sofőrjét.

A fiú azután ment neki a buszvezetőnek, hogy az felszólította az ittas társaságot, – amelybe M. Péter is tartozott – hogy fejezzék be a hangoskodást és az italozást a járművön.

Úgy tudjuk, M. Péter annak a rettegett nyírtelki Mocsár családnak a tagja, amelynek nagy része ellen jelenleg is büntetőeljárás folyik. A hét testvér közül több is megjárta már a börtönt, Péter bátyja Mocsár Alex két évvel ezelőtt brutálisan összeverte a helyi trafik 62 éves eladónőjét. Egy másik testvérük pedig azért ült, mert betört a helyi plébániára.

Előzmény a Police.hu-ról:

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetése miatt folytat nyomozást egy 17 éves nyírteleki lakos ellen. A nyomozás adatai szerint 2019. december 6-án este egy Nyíregyházára menetrend szerint közlekedő autóbusz sofőrje egy háromfős társaságot felszólított, hogy ne hallgassák olyan hangosan a zenét, és a náluk lévő italt tegyék el.

Az utasok a felszólításnak nem tettek eleget, és nem tetszésüket fejezték ki. Miután az autóbusz beérkezett a nyíregyházi autóbusz-végállomásra a társaság 17 éves tagja nem szállt le a járműről, odament a busz vezetőjéhez és bántalmazta. A rendőrök a bejelentést követően azonnal a helyszínre mentek, és a feltételezett elkövetőt a helyszín közelében elfogták, és a rendőrkapitányságra előállították. A rendőrök a fiút gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

(Elemi.hu)

Kapcsolódó híreink

Gaudi Gyöngyösinek: “a helyedben hazatakarodnék onnét”

Kemény János

Veréssel fenyegette, 500.000 Ft-ot zsarolt ki így a sértettől

Kiss Albert

Rendet tesz a Mi Hazánk és a BS a vonatokon

janositamas

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben