Ellopta és összetörte a járművet, majd megtámadta a tulajdonost.

By on 2019.09.09. 0 606 Views

Zabari csínytevés…

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság “jármű önkényes elvétele” (nem ám lopás vagy rablás, dehogy!) bűntett és garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 32 éves zabari lakos ellen. A nyomozás adatai alapján a férfi 2019. szeptember 7-én 18 óra körül Zabarban egy ház előtt nyitva hagyott teherautóba beült, majd az abban hagyott indítókulccsal beindította és azzal elhajtott.

A zabari lakos a járművel közel száz méter megtételét követően egy fém kerítésoszlopnak, majd az árok szélén lévő fának ütközött. Ekkor a helyszínre érkező gépkocsi tulajdonosát a járműből kiszálló 32 éves férfi bántalmazással fenyegette meg, majd a lakásáig üldözte, ahol az udvaron talált fém széket felkapta, és azzal az épület bejárati ajtaját többször megütötte.

A rendőrök elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették a 32 éves férfit – olvasható a rendőrségi közleményben.

A cigánynak már nem elég, ha ellopja és összetöri a gádzsó kocsiját, még meg is akarja verni utána – írja ezt már a legolvasottabb nemzeti-radikális honlap (kuruc) egy régi zabari olvasója, emlékeztetve arra, hogy “sajnos két hét alatt itt sem lett rend”.