6.1 C
Budapest
2020. február 27., csütörtök
Elemi.hu
Belföld Hírek

Ellopta és összetörte a járművet, majd megtámadta a tulajdonost.

Zabari csínytevés…

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság “jármű önkényes elvétele” (nem ám lopás vagy rablás, dehogy!) bűntett és garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 32 éves zabari lakos ellen. A nyomozás adatai alapján a férfi 2019. szeptember 7-én 18 óra körül Zabarban egy ház előtt nyitva hagyott teherautóba beült, majd az abban hagyott indítókulccsal beindította és azzal elhajtott.

A zabari lakos a járművel közel száz méter megtételét követően egy fém kerítésoszlopnak, majd az árok szélén lévő fának ütközött. Ekkor a helyszínre érkező gépkocsi tulajdonosát a járműből kiszálló 32 éves férfi bántalmazással fenyegette meg, majd a lakásáig üldözte, ahol az udvaron talált fém széket felkapta, és azzal az épület bejárati ajtaját többször megütötte.

A rendőrök elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették a 32 éves férfit – olvasható a rendőrségi közleményben.

A cigánynak már nem elég, ha ellopja és összetöri a gádzsó kocsiját, még meg is akarja verni utána – írja ezt már a legolvasottabb nemzeti-radikális honlap (kuruc) egy régi zabari olvasója, emlékeztetve arra, hogy “sajnos két hét alatt itt sem lett rend”.

 

Kapcsolódó híreink

Two firms to raise Tk 25cr through board

Ghost Spy

Hétfőtől lehűlésre és havazásra is készülni kell

Szabó Norbert

A mai napig szabadlábon van egy 11 éves kislány zaklatója

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben