23.7 C
Budapest
2020. július 8., szerda
Elemi.hu
Belföld Bűnügy

Elfogtak egy férfit, aki négy nőt is kirabolt Józsefvárosban

Nem jutott messzire az a férfi, aki néhány nappal ezelőtt Budapesten, a VIII. kerületben kitépte a nyakláncot egy nő nyakából. A rendőrök mindössze fél óra alatt, még a helyszín közelében lecsaptak rá. Mint kiderült, nem ez volt nála az első ilyen rablása.

A VIII. kerületi rendőröket június 23-án, délután 3-kor értesítették, hogy a Kálvária téren letépték egy nő nyakláncát.

A rendőrök perceken belül a helyszínre érkeztek, és visszanézték a kamerafeltételeket, majd kollégáiktól pontos leírást kaptak a támadóról, akit így már fél négy utána közelben felismertek és elfogtak.A 39 éves R. Pétert a kerületi rendőrkapitányságra vitték.

Mint kiderült, a budapesti férfi  április 15-e és május 4-e között Budapesten a VIII. kerületben hasonló módszerrelhárom másik nő nyakláncát is kitépte. A férfi a kiszemelt nőket azzal az ürüggyel közelítette meg, hogy útbaigazítást szeretne kérni, majd leszakította a nyakláncukatés elmenekült a helyszínről – írja a Police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói R. Pétert négyrendbeli lopás bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd – őrizetbe vétele mellett – előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Forrás: origo.hu

 

Kapcsolódó híreink

Péntektől beléphetnek Magyarországra Ausztria felől az osztrákok, ha van negatív tesztjük

Dunai Tibor

Koronavírusosak lettek a dolgozók egy Fejér megyei gyógyszertárban

Dunai Tibor

Biciklit és fűnyírót lopott a három zagyvarékasi suhanc

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben