22.7 C
Budapest
2020. augusztus 10., hétfő
Elemi.hu
Bűnügy Hírek

Elfogták a zsaroló, önbíráskodó bűnözőket, “temetőbe akarták tenni” áldozatukat (videó)

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya önbíráskodás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. A. 44 éves rakamazi és K. Cs. 45 éves budapesti lakosok ellen. A nyomozás adatai szerint B. A. telefonon keresztül megfenyegetett egy debreceni férfit, hogy amennyiben nem rendezi a korábban tőle megvásárolt személygépjárműre terhelt tartozást, valamint a forgalomba helyezését, akkor megtalálja és temetőbe teszi.

2020. május 15-én K. Cs. adott nyomatékot személyesen is a telefonon közölt fenyegetésnek úgy, hogy a debreceni férfit több alkalommal megütötte. Az ügyben a szabolcsi rendőrök a Nemzeti Védelmi Szolgálat munkatársaival együttműködve intézkedtek, és az elfogáshoz – mivel felmerült, hogy az elkövetőknek fegyvere lehet – a Terrorelhárítási Központ (TEK) segítségét kérték, akik K. Cs.-t Budapesten, B. A.-t Tarcalon fogták el 2020. július 3-án. A férfiakat a rendőrök a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították, és gyanúsítotti kihallgatásukat követően őrizetbe vették. A rendőrség kezdeményezte a két gyanúsított letartóztatásának indítványozását.

Elemi.hu

Kapcsolódó híreink

Szivárogtatás: hangfelvételek a Jobbik belső háborúiról

Szabó Norbert

A Mi Hazánk Horthy-menete bekerült az amerikaiak emberi jogi jelentésébe

Dunai Tibor

Úzvölgye: Állati csontokról hitték azt a románok, hogy a katonáik maradványai

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben