16.7 C
Budapest
2020. május 25., hétfő
Elemi.hu
Bűnügy Kiemelt

Elfogták a nyíregyházi nyomozók a rablás és testi sértés elkövetőit

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett és testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást Tné B. M. 59 éves, T. A. 28 éves, T. L. 22 éves derecskei lakosok és Cs. Á. 64 éves tataházai lakos ellen.

A társaság szombaton hajnalban a 4-es főút mellett, Székelynél bántalmazott egy 48 éves román állampolgárságú férfit, miközben elvették tőle a mobiltelefonját és a pendrive-ját, mivel úgy vélték, hogy egyikükről kompromittáló felvételek vannak rajta. Eltulajdonították továbbá az övtáskáját, a benne lévő készpénzzel.

A román férfit megverték, majd az út szélén a sorsára hagyták. Az életveszélyes sérüléseket szerző férfi segítséget hívni sem tudott, életét megtalálója mentette meg, aki azonnal értesítette a rendőrséget.

A kiérkező rendőri erők haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést, amelynek eredményeképpen néhány órán belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két nőt és két férfit, akiket gyanúsítotti kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vettek.

(Police.hu)

Kapcsolódó híreink

Szlovéniában hivatalosan vége a járványnak, a Balkán is enyhít

Szabó Norbert

A mecsetek újranyitásával újból felszökött a fertőzöttek és a halálesetek száma Iránban

Dunai Tibor

Újabb két hajdú-bihari Jobbik-szervezet szűnik meg

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben