Egy transzvesztita olvasott mesét a gyerekeknek egy amerikai templomban

Érzékenyítő meséket…

Nyugat-Virginia egyik metodista templomában nemrégiben egy transzvesztita férfi homoszexuális érzékenyítő meséket olvasott fel gyerekeknek. Nyolc gyereket vittek el rá, a szervezők szerint hatalmas siker volt az esemény-írja az Alapjogokért Központ szemléje.

Az AK nemzetközi sajtószemléjének célja, hogy hétről-hétre olyan híreiket gyűjtsön össze, amelyeket a balliberálisok által támogatott radikális politikai korrektség produkál. A legújabb szemlében a következőket olvashatjuk:

“Előző szemlénkben említést tettünk egy nyugat-virginiai könyvtárról, aminek a gyermekrészlegén homoszexualitást propagáló mesekönyvekhez juthatott bármelyik fiatal.

Nevezetesen a Daniel Haack által írt „Prince & Knightot” (A herceg és a lovag), amely könyvben a fiatalok számára példaként szolgáló hercegnős, lovagos mesék kerülnek módosításra az LGBTQ lobbi igényeinek megfelelően. Az iromány arra inspirálja a kisfiúkat, hogy ne jövendőbeli hercegnőjükről álmodozzanak, hanem minden kis vitéz egy királyfival akarja majd leélni az életét.

A Mountaineer Jorunal beszámolója szerint ugyancsak Nyugat-Virginiában ugyanezt a könyvet olvasta fel egy templomban egy mesedélután keretében a helyi fiataloknak egy transzvesztita férfi.

Az úgynevezett „Drag Queen Story Hour” (pucckirálynő meseóra) szervezője Matthew Kerner, bukott Demokrata politikus volt, aki meghívta Dannie Stiles, transzvesztita mesélőt a buckhannoni egyesült metodisták korábbi templomába. A rendhagyó “imaóra” során egy másik mesekönyvet is elolvasott Stiles, mégpedig a „Maiden and Princesst”, ami lényegében ugyanaz, mint a Prince & Knight, csak ez esetben leszbikusok a főszereplők, akik boldogan élnek, amíg meg nem halnak a történet végén.

A szervezésben segítő Buckhannon Pride homoszexuálisjogi szervezet hatalmas sikerként aposztrofálta a mesedélutánt, annak ellenére, hogy mindössze 8 gyerek látogatott el az eseményre.”

Gyerekek, templomok…

Ez pedig az egyik mesekönyv: