22.7 C
Budapest
2020. augusztus 10., hétfő
Elemi.hu
Hírek Kiemelt

Egy roma férfi lemészárolná a magyarokat, hogy észhez térjenek, szerinte Horthy Miklós pedig kuplerájba járt és speedezett

“Cigányok, nézzétek meg, hogy Toroczkai, ez a kétlábú büdös kutya hogy beszél rólatok. És megengedik neki a kormány emberei, ezek a nácizmus b*zi köcsögök. Nézzétek meg – kezdi ezzel az erős mondattal videózását Bangó József, magát romának valló férfi.

A videóban konkrét fenyegetések is elhangzanak, többek között, hogy

“ők és gyerekei is dögkutakban végezzék”.

A teljes videót erősebb idegzetűbb olvasóinknak ajánljuk, de kigyűjtöttünk néhány jelentősebb mondatot, melyek jellemzik a teljes, majd negyedórás tartalmat:

“Rohadjon meg a gyomrod. (…) Az egész országban gonoszságod terjesztel, te büdös náci kutya! (…) Pusztítson el a Jóisten, tégedet. Parlamenti köcsög kutyák. (…) Népirtást csinálnak ezek a kutyák! (…) Miért nem húztuk már innen a büdös k*rva anyátokba? (…) Istenverte büdös kutya vagy. (…) Hadd vegyék fel annak a büdös, hogy is hívják, Horthy Miklósnak a ruháját, az is kuplerájukba járkált. Meg speedezett és alkoholista volt. (…) Felveszitek azokat a büdös bekecseket, te sz*ros f****opó köcsögök!

A Mi Hazánk elnökének azt üzeni továbbá:

“Engem tegyél már ki az oldaladra. Engem nem mersz, mi? Mert engem jobban szeretnek, az egész magyarországi fiatalság.”

Egyébként meglehetősen interaktív a videó, ugyanis igyekszik nézői kérdésekre is válaszolni. Bár nehezen következő az egész menete, ugyanis nagyjából 15 másodpercenként közbevet ahhoz hasonló mondatokat, minthogy:

nem tudsz gondolkodni, hogy a cigányokkal állsz szemben, te f***opó kutya?!

Egyébként Schobert Norbert is igen kemény kritikát kap,  “eredeti vérbeli patkánynak” nevezi, szerinte a terhes nők kártérítést “indíthatnának ellene”.

De ami komolyabb, és akár büntetőjogi kategória is lehet, hogy a “környékbeli cigányokat” szólítja fel, hogy “nézzenek oda” Toroczkaihoz. Bár Ásotthalom település neve nem hangzik el, vélhetően az “Ásottháza” alatt arra gondol. De általánosságban beszél a magyarokról is:

Mindig megalkuvó nép voltatok, saját történelmeteket nem tudjátok.

Őstörténeti “mélységekig” is elmegy, miszerint “először a szarvast kellett megölni”, ezért nem “származhattok a piramisoktól”, de e ponton már végleg elvesztettük a fonalat…

Szemmel láthatólag ő maga sem értette, mit mond, ezért gyorsan rövidre zárta:

hamis történelmetek van, rohadjatok meg. (…) Magyarok, mi van veletek? Le kell mészárolni a magyarokat, mi legyen, hogy észhez térjetek?

 

Kapcsolódó híreink

When an unknown printer galley

Ghost Spy

Áramlopás felszámolása a lyukói gettóban Miskolcon

Kiss Albert

Ideges lett, autókat rongált

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben