17.7 C
Budapest
2020. június 5., péntek
Elemi.hu
Bűnügy

Egy csecsemő csontjait találták meg Szentendrén sitteszsákba rejtve

Mint arról korábban beszámoltunk, Szentendrén egy ház udvarában emberi csontokat találtak egy zsákba rejtve. A megtaláló azonnal értesítette a rendőrséget, a helyszínelés után a főkapitányság további vizsgálatokat kezdeményezett. Az orvosszakértők a halál okát és körülményeit igyekeznek feltárni.

Azóta hivatalosan is megállapították, egy csecsemő csontjait találták meg, aki valószínűleg erőszakos halált halhatott, mivel a rendőrség emberölés ügyében nyomozást indított.

A település egyik legszebb részén áll az a ház, amelynek kertjében az emberi maradványokkal teli zsákot megtalálták az ingatlanban albérlőként élő férfiak.

A Blikk.hu interjút készített a szomszédokkal, akik elmondták, igencsak meglepődtek, mikor vasárnap egyszer csak “ellepték az utcát a rendőrök”. Egyikük egyenesen megijedt, mert nem tudta mi történik.

Egy helybéli elárulta, a házban, ahol a csontokat megtalálták, 6-7 munkás lakik albérletben, mivel a ház mögött építkezés folyik.

A beszámolók alapján a zsákokat az egyik munkás rokona hozta, hogy “válogassák ki, mire van szükségük”. A munkások meg is kezdték a zsákok átvizsgálását. Mikor kibontották a zsákot, ami a csontokat rejtette, azonnal értesítették a rendőrséget, akik kiérkezésük után alaposan átvizsgálták a helyszínt.

A ház előtt halomban kidobott ruhák, játékok és rengeteg személyes irat hevert. Számláktól kezdve ügyvéd által hitelesített adásvételi szerződésen keresztül minden volt a lomok között, az azonban rejtély, hogy kinek a dolgai ezek, és hogy annak a személynek köze van-e a csecsemőcsontokhoz.

(Blikk.hu nyomán – Fotó: Fuszek Gábor)

Kapcsolódó híreink

Levágta a lábáról a nyomkövetőt, majd lopni ment

Irányi Dániel

Talált egy bankkártyát, hát megcsapolta

Kiss Albert

Megfenyegette a családot, majd rájuk gyújtotta a házukat

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben