21.6 C
Budapest
2020. augusztus 10., hétfő
Elemi.hu
Hírek Külföld Kultúra

Egy 10 éves futballrajongó levelet írt Kloppnak, ő pedig válaszolt

Jürgen Kloppot a világ legjobb edzői között tartják számon. Tehetsége, edzői és csapatépítési képességei vitathatatlanok, ám ami igazán egyedivé teszi őt, az a személyisége. Sokan azt mondják róla, őt egyszerűen nem lehet nem szeretni. A következő történet is ezt az álláspontot erősíti.

Történt ugyanis, hogy Daragh Curley egy iskolai feladat kapcsán a Liverpool menedzserét, Jürgen Kloppot választotta alanyául. A 10 éves kisfiú levelében elmondta, Manchester United szurkoló, ezért azt kéri Klopptól, hogy csapata veszítsen már el néhány meccset a Premier Leagueban.

Eddig erre nem igazán került sor, ugyanis a Liverpool a lejátszott 26 mérkőzéséből 25 győzelem mellett mindössze egy döntetlent játszott. (Azt mondjuk éppen a Manchester United ellen, szóval a szezonban egyszer már örömet okozott a fiúnak a Liverpool edzője.)

A történet azonban itt nem ért véget. Egyik napon Daragh Curley szüleinek be kellett mennie a postára, ugyanis ajánlott küldeményt kaptak, és sokkolta őket, hogy aki visszaírt nem más volt, mint a német edző.

(Klopp válaszlevele – nso.hu)

A kisfiú szülei értékelik a váratlan, de kedves gesztust, ám továbbra is a vörös ördögöknek szurkolnak. A kis Daragh esetében azonban nem tudni, hogy ezek után is úgy ül-e le egy-egy Pool meccs elé, hogy ott a vörösök ellen szurkol majd, vagy tudat alatt azért reméli, hogy Klopp ismét “behúzza” a 3 pontot?

Kapcsolódó híreink

Ukrajnában már 72 évre emelnék a nyugdíjkorhatárt

Kiss Albert

A CDU „különleges szervévé” válhat a Leszbikusok és “Melegek” Uniója

Irányi Dániel

Az idióta: 41 fokos lázzal még benézett egy népes esküvőre

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben