9.2 C
Budapest
2020. március 29., vasárnap
Elemi.hu
Hírek

Durva leépítés a “néppárti” Jobbiknál

Statáriális kirúgásként értékelte elbocsátását az egyik jobbikos alkalmazott. Nem ő az egyedüli, akitől megvált a párt – írja a Népszava. 

Szombat reggeli híradásában a baloldali napilap azt írja:

„a közelmúltban tartott tisztújítás, Jakab Péter pártelnökké választása óta elbocsátások zajlanak: úgy tudjuk, hogy tíznél is több párt- és frakcióalkalmazottól váltak meg a Jobbikban. Egyik forrásunk szerint a »kirúgások« megalázóan zajlanak, az érintettek esetenként nem is kapnak tájékoztatást arról, hogy elvesztették az állásukat. Akadt, aki ezzel csak akkor szembesült, amikor nem engedték be a munkahelyére.”

A Népszava megszólaltatta Jakab Péter új pártelnököt is, aki szerint

„a Jobbiknál szervezeti és strukturális átalakítás zajlik”.

Jakab Péter szerint egy szempont vezérli az elnökséget: az, hogy a

„Jobbik minél ésszerűbb költségvetéssel, minél hatékonyabb munkavégzés mellett egy erős, a tagságra és a dolgozókra nagymértékben támaszkodni tudó modern szervezetté váljon”.

Kapcsolódó híreink

Hat év börtönt kapott a gyerekeket zaklató pályagondnok

Dunai Tibor

Szentlászló: Mert az emlékezés lángja sosem aludhat ki (Képek)

Szabó Norbert

Haldokló, élve rohadó lovak.

bojtilaszlo

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben