18.8 C
Budapest
2020. május 29., péntek
Elemi.hu
Belföld Hírek

Dobrev: az ellenzéki pártoknak engedelmeskednie kell!

Dobrev Klára szerint semmi meglepő dolog nincs a két polgármester, Szaniszló Sándor és Kiss László az MSZP-ből a DK-ba való átigazolásával. Egyszerűen látszik, hogy a DK körül pezseg a politikai levegő, amit ő egyértelműen sikerként könyvel el – minderről az ATV Egyenes beszéd című műsorában beszélt.

Dobrev Klára pénteken este arról beszélt, hogy a DK egy vonzó politikai közösség, ezt bizonyítja az is, hogy az elmúlt hónapokban a Momentumtól, a Liberálisoktól, de párton kívüliek is érkeztek soraikba, például Dávid Ferenc vagy akár Kálmán Olga. Az EP-képviselő szerint “ez nem egy személyeknek szóló döntés, hanem egyszerűen látszik, hogy a DK körül pezseg a politikai levegő“. Nagyon örül a DK erősödésének, de az a legfőbb a feladatuk, hogy 2022-ben leváltsák a Fideszt, amire jelen állás szerint egy párt önmagában nem képes.

Ez egy olyan erős politikai parancs, aminek minden pártnak engedelmeskedni kell – mondta Dobrev.

Forrás: ATV

Kapcsolódó híreink

A Mi Hazánk támogatja a veszélyhelyzet meghosszabbítását

Irányi Dániel

Egész gyors volt: 78 év után kértek bocsánatot

Kemény János

Kiraboltak egy bankot Pécsett szájmaszkban

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben