22.7 C
Budapest
2020. augusztus 10., hétfő
Elemi.hu
Bűnügy Hírek

Disznókkal etethette meg a kislány holttestét a gyilkosa

Maddie McCann meggyilkolásával egy német férfit, Christian B.-t gyanúsítják, őt pedig egy bárban alkalmazott nő leplezhette le. Az elbeszélések alapján tőle derülhetett ki, mi történt az angol kislány holttestével.

2007-ben ugyanis mindenkit ledöbbentett Maddie eltűnése, s még évekkel később is erről beszélhetett barátaival a feltételezett gyilkos. Az őket kiszolgáló csapos, a 34 éves Lenta Johlitz nyilatkozott a The Sun oldalának: „Egyszer teljesen kiborult, amikor a barátaival Madeleine ügyéről beszéltek.”

„Azt akarta, hogy ne beszéljünk többet erről a témáról. Azt kiabálta: „A gyerek már meghalt, és ez jó dolog. Egy testet gyorsan el lehet tüntetni! A disznók megeszik az emberi húst is!” – folyatta a hátborzongató visszaemlékezését a nő.

A kocsma egyébként egy iskola közelében található, ahol állítólag a pedofil férfi gyakran jelent meg a gyerekeknek apró ajándékokat osztogatni.

Peter Erdmann, az iskola egyik munkatársa azt mesélte: akkoriban még nem gondolt semmi rosszra, de a történtek fényében ma már hajmeresztőnek tartja Christian B. viselkedését.

Mint kiderült, a gyilkos nevelőszülei nem bírtak vele, a bántalmazó és bűnözői magatartása miatt, ezért egy otthonba küldték.

Brigitte és Fritz Brueckner hívő házaspár, jótékonyságból vitte haza a még csecsemő Christiant, miután édesanyja lemondott róla.

Ám már fiatalon előjött deviáns viselkedése. Hiába szerették volna jó útra téríteni nevelőszülei, miután Fritz autóbalesetet szenvedett, már nem tudta többé megfegyelmezni nevelt fiát. A szülők azonban nem szerettek volna teljesen lemondani róla, így végső elkeseredésükben egy református intézetbe küldték.

A mára özvegy Bruecknerné a Daily Mailnek adott exkluzív interjúban elmondta: semmit sem tud elidegenedett fia állítólagos gyilkosságával kapcsolatban.

„Nem tudok róla semmit. Nem akarok semmit tudni róla”– nyilatkozta a brit lapnak az özvegy.

„A Brueckner házaspár nagyon kedves pár volt. De ami a fiukkal, Christiannal történt, az valami katasztrófa” – nyilatkozta az egyik szomszéd.

„Kisbabaként hozták a házhoz, sajátjukként nevelték. Gyakran került bajba, és egyre rosszabb lett, amikor serdülő korba lépett. Christian valószínűleg 13 vagy 14 éves lehetett, amikor Fritz autóbalesetet szenvedett” – nyilatkozta egy másik helybéli.

Egy közeli családtag azt is elárulta a lapnak, hogy a Madeleine gyilkossággal kapcsolatban került Christian miatt az özvegy teljesen összetört.

„Brigittet ez el fogja pusztítani. Az, hogy a gyermeke egy másik gyereket megölt, az a legrosszabb, amit egy anya elképzelhet. Kedves nő és már sok nehézségén kellett túltennie magát, amikor a férje agykárosodást szenvedett, majd később meghalt” – nyilatkozta a neve elhallgatását kérő családtag.

Forrás: Ripost

Kapcsolódó híreink

Horvátország és Szlovénia készenlétben

Kemény János

Szakít Anglia első melegpárja, amiért az egyik férfi beleszeretett a nevelt lányuk új pasijába

bojtilaszlo

Csenge gyilkosa bármikor leléphet az országból

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben