17.7 C
Budapest
2020. augusztus 5., szerda
Elemi.hu
Belföld Kiemelt Sport

Debreceni polgármester: az önkormányzat átveszi a DVSC-t

A DVSC kisebbségi tulajdonosa, az önkormányzat megvásárolja a többségi tulajdonos Szima Gábor és családja részvénycsmagját, így csaknem 100 százalékos tulajdonosként működteti a jövőben az NB I-ből kiesett Lokit – jelentette be Papp László polgármester szerdán rendkívüli sajtótájékoztatón a Nagyerdei Stadionban.

Közlése szerint csütörtökön sürgősséggel terjeszti a városi közgyűlés elé az új igazgatóság tagjait, majd pénteken előterjesztik javaslataikat a DVSC közgyűlésének. Az új vezetésnek nem lesz tagja Szima Gábor eddigi klubelnök – jelezte.

Papp László azt mondta, stabil, biztonságos anyagi háttér megteremtése a cél a DVSC-nél, s elvárják, hogy a csapat a következő idényben bajnoki címet szerezzen, és visszakerüljön az NB I-be.

MTI

Kapcsolódó híreink

Észak-Korea felrobbantotta a keszongi Korea-közi összekötő irodát

Dunai Tibor

Dzsudzsák Balázs is részt vett a Mi Hazánk megemlékezésén

Szabó Norbert

Hoppá! Az állam megsarcolja az önkormányzatokat és a multikat, de a bankokat nem.

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben