23 C
Budapest
2020. augusztus 8., szombat
Elemi.hu
Kiemelt Külföld

Civilek házait támadta az izraeli tüzérség Dél-Libanonban

Az utóbbi napokban történt izraeli agresszió során a tüzérségük csapást mért a dél-libanoni Kafer Shouba falura és annak környékére.

Az izraeli megszállás alatt lévő Shebaa farmoknál a libanoni ellenállók több helyen is tűzharcot vívtak az izraeli hadsereggel. Az izraeli tüzérségi támadásaiban civilek házai semmisültek meg a térségben.

Kedd reggel a hírek arról szóltak, hogy fegyverropogást és robbanásokat lehet hallani az izraeli-libanoni határ térségében és a Hezbollah ellenálló szervezet megtámadta az izraeli hadsereg egyik ellenőrző pontját.

A Hezbollah által kiadott közlemény szerint az utóbbi napokban folyamatos volt izraeli részről a provokáció a határmentén .  Izraeli repülők és drónok már hetek óta folyamatosan, napi szinten repültek be a libanoni légtérbe.

Orientalista.hu-Al-Isfahani (Damascus Post)

Kapcsolódó híreink

“Toroczkait meg kell ölni!” – ingyencsomag osztás a tüntetés végén (+videók)

Joó György

Terrorcselekményért börtönbüntetését töltő férfi volt a londoni merénylet elkövetője – próbaidőre szabadult

Szabó Norbert

Olasz gazdák adtak takarmányt egy vándorcirkusz állatainak

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben