28.5 C
Budapest
2020. július 2., csütörtök
Elemi.hu
Bűnügy

Budapest: gázspray-vel fújta le áldozatát a rabló

A pesterzsébeti rendőrök forró nyomon üldözést követően elfogták és őrizetbe vették a bűncselekménnyel gyanúsítható 49 éves férfit.

A rendőrségre 2020. május 30-án 2 óra 35 perckor egy fiatal férfi tett bejelentést, hogy Budapest XX. kerületében, az Ady Endre utca és a Topánka utca kereszteződésénél lévő buszmegállóban egy férfi gázspray-vel lefújta, majd elvette tőle mobiltelefonját.

A pesterzsébeti rendőrök forró nyomon megkezdték az elkövető felkutatását, majd egy órával a bejelentést követően Pesterzsébet Városközpontban a sértett által adott személyleírás alapján igazoltatták a 49 éves budapesti B. Tibort. A férfi ruházatát a rendőrök átvizsgálták és megtalálták nála a sértett mobiltelefonját és azt a gázspray-t is, amivel a férfi áldozatát lefújta. A járőrök B. Tibort elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói B. Tibort rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására. A rendőrök a telefont a sértettnek visszaadták.

Kapcsolódó híreink

Kiskorú barátnője nem akart békülni vele, ezért megverte

Irányi Dániel

Elfogták a gyilkost: halottat mosdatott a család, gyereket várt az áldozat (videó)

Kiss Albert

Gyerekeket tartott rettegésben egy fiatalkorú rabló Hevesen

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben