2020. május 31., vasárnap
Elemi.hu
Belföld

Budaörsi idill: rothadó radiátorok, tűzhelyek, hűtőszekrények, kábelek

Hetven négyzetméteren két méteres magasságban állt a veszélyes hulladék egy budaörsi férfi telkén. A rendőrök befejezték a nyomozást.

Az eljárás alatt bevont szakértő megállapította, hogy a telek tulajdonosa, T. István olyan mennyiségben halmozott fel veszélyes hulladékot, amit átlagos, hétköznapi életvitel mellett lehetetlen, ezzel megszegte a hulladékgazdálkodás rendjét. A területen megtalált anyagok ilyen viszonyok között és ekkora mennyiségben veszélyesek az emberi életre, testi épségre, ártalmasak az egészségre.

A gyanúsítottként kihallgatott férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A rendőrök a 60 éves férfi ellen veszélyes hulladékra elkövetett hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezték, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal átadták az ügyészségnek.

 

Kapcsolódó híreink

A migráció már komoly üzlet lett, afgán embercsempészeket tartóztattak le

Kiss Albert

Az ablakon ugrott ki, hogy tízezrest raboljon egy gyerektől

bojtilaszlo

Diagnosztizálták az ötödik koronavírus-fertőzöttet Magyarországon

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben