28.5 C
Budapest
2020. július 2., csütörtök
Elemi.hu
Bűnügy Kiemelt

Botokkal esett egymásnak két család Szombathelyen

Szombathelyen, az Avar utca és a Kálvária utca környékén tört ki nagy verekedés pénteken este, úgy tudjuk, hogy két család között támadt nagyobb nézeteltérés, ami tettlegességig fajult.

A rokonok botokkal felfegyverkezve estek egymásnak, egy autót is összetörtek a verekedésben. A rendőrök vetettek véget a csetepaténak.

Az indulatok másnap sem csillapodtak, szombaton is újra egymásnak akart esni a két család, a rendőrök ismét nagy erőkkel vonultak az Avar utcába. Jelenleg – szombaton délután – is az Avar utca mindkét oldalán járőrök állnak, így próbálják megakadályozni, hogy ismét egymásnak essen a két család.

Forrás: vaol, Fotó: Horváth Balázs

Kapcsolódó híreink

Németország: fejszével támadott az iraki migráns

Irányi Dániel

Meghalt nyolc beteg, 3284-re nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

Dunai Tibor

Rövidebb ideig lesz nyitva a Tesco

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben