14.6 C
Budapest
2020. május 28., csütörtök
Elemi.hu
Belföld Hírek

Börtön vár a kutyáját halálra kínzó balotaszállási nőre

A Kiskőrösi Járási Ügyészség állatkínzás miatt emelt vádat az ellen a 68 éves balotaszállási nő ellen, aki elkóborolt kutyáját egy bálamadzaggal az autójához kötve akarta hazavontatni, de az állat kínok között elpusztult – írja a Blikk.hu.

Az ügyészség közleménye szerint a komondor augusztus 3-án egy vihar miatt megszökött a balotaszállási tanyáról. Az asszony két nappal később elindult az autójával megkeresni a kutyát, amit meg is talált egy másik tanyánál.

A kutya nyakörvére egy bálamadzagot kötött, aminek a másik végét az autó vonóhorogjához rögzítette. Beszállt az autóba, majd elindult haza úgy, hogy a kutyát az autó mögött vontatta mintegy 20-30 kilométeres sebességgel.

gy idő után a kutya már nem bírt tovább futni, ezért egy köves úton bukdácsolni kezdett, majd az oldalára dőlt. De az asszony még ezután is több száz méteren keresztül vontatta a komondort, míg egy arra közlekedő férfi meg nem állította.

Az állat ekkor még élt, az oldalán fekve erősen zihált,a mancsai véresek voltak, a testén horzsolásos sérüléseket lehetett látni. Ekkor a nő eloldotta és ott hagyta az ebet, amely nem sokkal később az út szélén elpusztult.

Az ügyészség letöltendő börtönt kért az állatkínzó nőre.

(Blikk)

Kapcsolódó híreink

„Járványstratégiák”

Joó György

Kirabolt egy mozgáskorlátozott, kerekesszékes nyugdíjast

Kiss Albert

Villamossíneken közlekedett egy autó Budapesten

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben