6.1 C
Budapest
2020. február 27., csütörtök
Elemi.hu
Belföld Hírek

Borsodból jöttek kispesti nőket kirabolni.

Hátulról befogta a száját és leteperte…

Egy férfi 2019. augusztus 15-én éjszaka Budapest XIX. kerületében, egy játszótéren hátulról befogta egy nő száját, majd társával leteperte a földre, és kivette a kezéből a telefonját. Az elkövetők harmadik társa közben figyeléssel biztosította a bűncselekmény elkövetését. Miután kirabolták a nőt, elmenekültek a helyszínről.

Három férfi pár nappal később Kispesten, a Baross utcában is hasonló módszerrel rabolt ki ismét egy nőt. Az elkövetők lefogták a nőt, befogták a száját, majd elvették tőle a táskáját.

A helyszín közelében több biztonsági és térfigyelő kamera is felvételt készített, amely alapján a kispesti nyomozók azonosították az első rablás elkövetőit, és a szerencsi kollégák közreműködésével 2019. augusztus 28-án délután elfogták a 19 éves taktaszadai férfit. A lakóhelyén tartott kutatáskor a rendőrök több mobiltelefont lefoglaltak, köztük az augusztus 15-én kirabolt nő telefonját. A taktaszadai férfi két társát, a 25 éves szalaszendi és a 20 éves fulókércsi férfit a kispesti nyomozók fogták el 2019. augusztus 29-én 1 óra 45 perckor Kőbányán.

A nyomozók megállapították, hogy a második rablást a gyanú szerint a fulókércsi és a szalaszendi férfi követte el, illetve ismeretlen társuk, akit a rendőrök továbbra is keresnek.

A rendőrök a három elkövetőt előállították a XIX. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol két férfit kétrendbeli csoportosan, bűnszövetségben elkövetett rablás bűntett miatt, a taktaszadai férfit egy rendbeli csoportosan, bűnszövetségben elkövetett rablás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók a három férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.(police.hu)

Kapcsolódó híreink

Először molesztálta, majd kést rántott

Kiss Albert

Szobrot állítana Horthynak a Mi Hazánk a fővárosban, bemutatták a gipszmintát

Szabó Norbert

A Facebook cenzúra szintet lépett

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben