6.1 C
Budapest
2020. február 27., csütörtök
Elemi.hu
Belföld Hírek

Borsodban egy 85 éves nénit öltek meg és raboltak ki

Rettegnek a Borsod megyei Szalonna település lakói, amióta gondozója vérbe fagyva találta Irénke nénit.

2019. november 4-ét megelőző időben szalonnai otthonában többen, súlyosan bántalmaztak egy 85 éves nőt, aki belehalt a sérüléseibe. A nyomozók huszonnégy órán belül azonosítottak, majd elfogtak három férfit, akik gyanúsíthatóak a bűncselekmény elkövetésével. Negyedik társukat is azonosították a rendőrök, akit 2019. november 6-án a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság „Bükk” Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen fogtak el a fővárosban.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a 27 éves, a 18 éves, az 53 éves és a 43 éves szalonnai férfiakkal szemben. A hatóság az őrizetbe vett gyanúsítottakkal szemben előterjesztést tett letartóztatásuk ügyészi indítványozására.(police.hu/foto:blikk)

Kapcsolódó híreink

Volt köztük “egy-két autófeltörő”, de megdöbbentek, “ó mennyien vannak odanézz”

Kemény János

Ne az önkormányzatokat sújtsa a kormány a helyhatósági választáson kialakult eredmények miatt

Kiss Albert

Mark Zuckerberg leváltását sürgeti a Facebook éléről George Soros

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben