25.8 C
Budapest
2020. július 15., szerda
Elemi.hu
Bűnügy Hírek

Bordélyházat működtetett egy nő Budapesten

Prostitúció elősegítése miatt őrizetbe vettek egy 27 éves nőt, aki a gyanú szerint egy budapesti belvárosi lakásban bordélyházat üzemeltetett – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Azt írták, hogy a 27 éves N. Adrienn – aki csütörtöki elfogásakor is bűnügyi felügyelet alatt állt egy hasonló bűncselekmény miatt – 2019 decemberétől bérelte azt az V. kerületi lakást, amelyben a gyanú szerint bordélyházat üzemeltetett.

Egy szexuális szolgáltatást hirdető internetes oldalra különböző fantázianeveken regisztrált két 21, egy 19, egy 25 és egy 26 éves nőt, akiknek találkozóit az oldalon megadott telefonszámokon ő szervezte meg. A prostituáltnak a szexuális szolgáltatásért kapott pénz felét, továbbá napi kétezer forintot kellett leadniuk – közölte a rendőrség.

A házkutatáson a nyomozók egyebek mellett szexuális segédeszközöket, valamint egy füzetet is találtak, amelyben N. Adrienn pontos kimutatást vezetett arról is, melyik prostituált mennyi pénzt keresett. A bérelt lakás mosókonyhájában egy bőröndben borítékokat találtak, amelyekben a lányok “fizetései” voltak előkészítve.

A rendőrök kezdeményezték a bordélyházat üzemeltető nő letartóztatását.

Elemi.hu, Fotó illusztráció: dpa/Andreas Arnold

Kapcsolódó híreink

Raffay Ernő: Az autonómia megvalósíthatatlan, a járható út a határmódosítás

Gabay Dorka

Nem csoda: elfordultak Ukrajnától a külföldi befektetők

Kiss Albert

Toroczkai: Vesszen Trianon, részt veszünk a kegyeleti Trianon-megemlékezésen (+videó)

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben