23.7 C
Budapest
2020. július 8., szerda
Elemi.hu
Kiemelt Külföld

Blush Lingerie: fehérnemű minden “nőnek”

Amikor először ránéz az ember a képen látható plakátra, azt gondolhatná, ez egy mesteri troll munkája, ahogyan a budapesti villamosmegállóban kihelyezett is az volt.

A plakát Berlinben került kihelyezésre, a következő felirattal: “Minden nőnek. Úgy értjük, tényleg minden nőnek”, a bal alsó sarokban a Blush Lingerie nevével fémjelezve, mely egy kifejezetten női fehérneműket forgalmazó cég. Alatta a kötelező “mi büszkén üdvözöljük a Pride Hetet” olvasható. A szőrös, bikiniben pózoló “büszke” férfi láttán óhatatlanul a méltán híres Monty Python egyik jelenete jut eszembe.

Aztán kicsit jobban belegondoltam a mai Németországban uralkodó állapotokra, és arra a rémisztő következtetésre jutottam, hogy még az is lehet, a cég ezt a hirdetést véresen komolyan gondolta.

Hogy egy troll tart görbe tükröt a német társadalomnak, vagy mára tényleg idáig jutottak? Ennek megítélését az olvasóra bízom.

Elemi.hu – Fotó: Facebook

 

Kapcsolódó híreink

Dúró: Karácsony olyan pályázatban hirdetett eredményt, amit még ki sem írtak

Kiss Albert

Az oroszok megcsinálták a lépegető Ladát

Szabó Norbert

Csoportelső a magyar válogatott!

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben