14.1 C
Budapest
2020. július 13., hétfő
Elemi.hu
Bűnügy

Bilincsben a lótolvaj (videó)

A 20 éves magyar félvért egy csörögi férfi kötötte el 2020. június 1-jén este Galgamácsán. A lopással gyanúsított fiatal bement egy számára idegen portára, ahol magához vett egy vezetőszárat, kiválasztott egy paripát, majd kivezette a karámból, és kisétált vele a ház udvaráról. Nem jutottak messzire.

A tulajdonos a község egyik utcájában felfigyelt egy férfira, aki egy, a sajátjával szinte tökéletesen megegyező külső jegyekkel ellátott lovat vezet az úton. Haza sietett, ahol már a kapuban felfedezett patanyomok is gyanúsak voltak a számára, azonban amikor unokája kiabálva riasztotta a családot, már biztos volt, hogy elvitték Bonitát.

Az unoka nyeregbe pattant és a tolvaj nyomába eredt. A közelben össze is találkozott a 26 éves férfival, aki zavartan viselkedett és azt mondta, a lovat csak találta, azért kísérgeti. Ezzel a lendülettel menekülőre is fogta, azonban a fiatal lány lóháton visszatartotta az elkövetőt a rendőrök kiérkezéséig.

A gödöllői zsaruk elfogták, előállították és kihallgatták a gyanúsítottat, aki nem tett vallomást. A Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán H. Józseffel szemben lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatják le az eljárást.

Kapcsolódó híreink

Vádat emeltek a lányát savval leöntő férfi ellen

Szabó Norbert

Élelmiszert oszt a maffia Olaszországban

Joó György

Autójában támadt egy nőre a szír férfi Budapesten

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben