30.5 C
Budapest
2020. július 6., hétfő
Elemi.hu
Hírek Külföld

Beszálltak a kocsijába, majd arra kényszerítették, hogy készpénzt vegyen fel

Az angliai Warwickshire-ben rablás vádjával ítéltek el három testvért, Leon Haq-ot, Islam Haq-ot és Bilal Haq-ot – írja a Birmingham Live. Beszálltak az áldozat autójába, majd arra kényszerítették,hogy készpénzt vegyenek fel automatából.

A támadásban az áldozat autóját letolták az útról egy Bilal által vezett Vauxhall Corsa-val, majd a másik két testvér kiszállt a kocsiból és ütni kezdték a sértettet autóját. Islam beszállt az autóba és életveszélyesen megfenyegette az áldozatot és családját, hacsak nem ad neki pénzt. Az áldozatot a fenyegetéssel rákényszerítették, hogy több helyszínen pénzt vegyen fel automatákból.

A 25 éves Leon és a 26 éves Islam 4 év két hónap, a 19 éves Bilal két 2 és 11 hónap börtönbüntetést kapott.

 

 

 

 

 

Kapcsolódó híreink

Román zászlót csókolt az erdélyi magyar politikus.

bojtilaszlo

Állatkínzás miatt felfüggesztett szabadságvesztés

Dunai Tibor

Olaszországban újból emelkedett az új megbetegedések és a halálesetek száma

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben