21.7 C
Budapest
2020. augusztus 12., szerda
Elemi.hu
Belföld Hírek Kiemelt

Bemutatták a Mi Hazánk budapesti elnökét és programját

A Mi Hazánk Mozgalom az illegális bevándorlás mellett korlátozná a legális bevándorlást, illetve a külföldiek ingatlanvásárlását is – közölte a párt új fővárosi elnöke pénteken Budapesten.

Nagy Attila, a XII. kerületi Turul-emlékműnél megtartott sajtótájékoztatón példaként említette, hogy van olyan XIII. kerületi háztömb, amelynél már a névtáblákon szereplő nevek 30 százaléka külföldi csengésű, ezért szükségesnek tartja a letelepedési engedélyek kiadásának felülvizsgálatát.

Hozzátette, a Mi Hazánk minden törvényes eszköz felhasználásával meg akarja akadályozni egyes ellenzéki vezetésű önkormányzatok azon tervét, hogy a Budapest Pride ideje alatt kitűzzék a szivárványos zászlót a polgármesteri hivatalokra. Ezt a családok elleni nyílt hadüzenetnek tekintik.

A teniszedzőként dolgozó politikus arról is szólt, arra kérik a kiemelkedő csapatsportok szakszövetségeit, hogy korlátozzák a külföldi csapatjátékosok számát.

Novák Előd, a párt alelnöke azt mondta, hogy a közérdek sérelmére hivatkozva szükséges korlátozni a legális bevándorlást.

Ezzel kapcsolatban Simon Perez korábbi Izraeli kormányfőt idézte, aki közlése szerint azt mondta, hogy az izraeliek felvásárolták Magyarországot.

Kitért arra is: a Mi Hazánk kész újjászervezni a XII. kerületi emlékmű megóvása érdekében a turulvédő akciócsoportot, miután Pokorni Zoltán, a Hegyvidék polgármestere kilátásba helyezte az ősi nemzeti szimbólum eltávolítását.

Ha kell, élőlánccal is megvédjük az emlékművet

– fogalmazott.

A sajtótájékoztatón az is elhangzott, hogy Nagy Zsolt, a párt XIII. kerületi önkormányzati képviselőjelöltje egy nap alatt összegyűjtötte és elsőként leadta a jelöltté váláshoz szükséges számú ajánlást az időközi önkormányzati választásra.

Kapcsolódó híreink

Kútba dobta a kutyákat, állatkínzás miatt kell felelnie

Szabó Norbert

Görögországi muszlim imahelyek szenvedik meg a Hagia Sophia mecsetté alakítását

Dunai Tibor

Mi Hazánk: Parlamenti vizsgálóbizottság a Facebook miatt.

bojtilaszlo

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben