7 C
Budapest
2020. március 31., kedd
Elemi.hu
Bűnügy Hírek

Begyógyszerezte a nénit, majd kifosztotta

A szolnoki nyomozók azonosították és elfogták azt a férfit, akit kifosztással gyanúsít a hatóság.

Egy szolnoki nő lakóházába becsengetett 2020. február 13-án 11 és 12 óra között egy férfi, aki az asszony férjére hivatkozva beszélgetést kezdeményezett. Az idős nő behívta otthonába a férfit egy kávéra. Kávézás közben a hölgy rosszul érezte magát, elbódult és eszméletét vesztette. Később a nő magához tért, azonban a férfi ekkor már nem tartózkodott a lakóházban. Az idős asszony akkor kezdett gyanakodni, hogy megkárosíthatták, amikor észrevette, hogy a férfi elmosogatta maga után a kávéscsészét. A sértett ezt követően állapította meg, hogy a megtakarított készpénzének nyoma veszett.

A rendőrök adatgyűjtést követően azonosították, elfogták és előállították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 72 éves szolnoki lakost. A rendőrök gyanúsítottként kihallgatták F. Sándort, és az őrizetbe vételéről határoztak, továbbá előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A nyomozók kutatást végeztek a gyanúsított lakásán, és az ellopott készpénzt valamint a bódító tablettákat ugyanazon a rejtekhelyen megtalálták.

A Szolnoki Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Kapcsolódó híreink

Román nők ezreit erőszakolták meg és kényszerítették munkára Szicíliában

Szabó Norbert

Fő a változatosság…

Kemény János

Koronavírus – pénteki összefoglaló

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben