11.2 C
Budapest
2020. április 3., péntek
Elemi.hu
Hírek Külföld

Bedrogozták, megerőszakolták és meggyilkolták a római lányt

A héten kezdődött meg Olaszországban annak a négy afrikai férfinek a pere, akiket a 16 éves Desirée Mariottini meggyilkolásával vádolnak. Az akkor még szűz lányt bedrogozták, mindannyian megerőszakolták, majd utána hagyták meghalni – tudósít az Il Giornale.

A négy afrikai férfi ellen (Alinno Chima, Mamadou Gara, Yusef Salia és Brian Minteh) a vád gyilkosság, nemi erőszak és  kábítószer terjesztés kiskorú személy számára. A négy férfi tagadja a vádakat, de több szemtanú is ellenük vallott.

A tárgyalás több mint egy évvel azután kezdődött meg, hogy megtalálták a 16 éves Desiree Mariottini holttestét egy elhagyatott római épületben.

Számos szemtanú, főleg hajléktalanok megerősítették a nyomozóknak, hogy tanúi voltak a csoportos nemi erőszaknak. A boncolás megerősítette azt is, hogy a 16 éves lány szűz volt, mielőtt megerőszakolták.

“A fájdalmat semmivel nem lehet enyhíteni” – mondta Desirée nagyanyja, miközben elhagyta a bíróságot. “Már semmi sem adhatja vissza nekünk Desirée-t” – tette hozzá.

(Il Giornale)

 

Kapcsolódó híreink

Nem indít saját jelöltet a Fidesz a dunaújvárosi időközi választáson

Dunai Tibor

Orbán jóbarátja, a magyarellenes Traian Băsescu

Irányi Dániel

Magyarországra még nem ért el a koronavírus

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben