12.3 C
Budapest
2020. július 13., hétfő
Elemi.hu
Külföld

Az örmény hadsereg lelőtt egy izraeli drónt (videó)

Az örmény hadsereg bejelentette, hogy alakulataik még áprilisban lelőttek egy izraeli gyártmányú drónt, mely az azerbajdzsáni hadsereg tulajdona volt. A drónt a vitatott hovatartozású Karabakh-Nagorno térségében lőtték le.

 

A drón lelövéséről készült videót az örmény hadsereg megosztotta a közösségi oldalakon.

Az orosz Avia.Pro oldal szerint a videón az látható, hogy egy rakéta eltalálja a pilóta nélküli repülőgépet. Az orosz forrás szerint a drón alacsonyan és lassú sebességgel repült amikor találat érte.

Az örmény csapatok az OSA-AK típusú légvédelmi rendszert használták az izraeli Orbiter-3 típusú drón lelövéséhez. Az izraeli gyártmányú drónt nem túl régóta állították hadrendbe az azerbajdzsáni hadseregnél.

Orientalista.hu-Al-Isfahani (Al-Masdar News)

Kapcsolódó híreink

Székelyföld: magyar feliratok költségeit vállalják át

Szabó Norbert

Az AfD új vezetőséget választ magának szombat délután Braunschweigban

Irányi Dániel

Liberális állam: a holland racionális „megoldás”

Joó György

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben