22.7 C
Budapest
2020. augusztus 10., hétfő
Elemi.hu
Kiemelt Sport

Az MMA-vezér a magánszigetén rendezne ketrecharcot

A kevert harcművészet (MMA) legrangosabb szervezete, a UFC elnöke a koronavírus-világjárvány idejére egy magánbirtokában levő szigeten akar ketrecharcos tornákat rendezni.

Dana White – a TMZ Sports beszámolója szerint – két hónapon belül akarja beindítani vállalkozását, miután a szigeten befejeződnek az infrastrukturális beruházások, amelyek a viadalok lebonyolításához szükségesek.

Az MMA vezetőjének elképzelése szerint a harcosokat – köztük külföldieket – magánrepülőgépen szállítanák a helyszínre, ahol hetente lennének UFC-mérkőzések. White nézők nélküli összecsapásokat tervez, a versenyzők és stábjuk tagjai pedig kivétel nélkül koronavírus-teszten esnének át a ringbe lépés előtt.

“Mindenkit ellenőrzünk, hogy száz százalékig biztosak lehessünk benne: mindenki egészséges” – idézte a portál White szavait.

(MTI)

Kapcsolódó híreink

Az izraeli légierő Hamász célpontokat bombázott a Gázai övezetben

Dunai Tibor

Hatalmas leépítés a győri járműbeszállítónál

Irányi Dániel

A CDU „különleges szervévé” válhat a Leszbikusok és “Melegek” Uniója

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben