28.8 C
Budapest
2020. augusztus 13., csütörtök
Elemi.hu
Belföld Hírek

Az érdi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Ezeket a tolvajokat keresik…

Az Érdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 13110/1876/2019. bűnügyi számon büntetőeljárást folyat lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

Az ismeretlen férfi és nő 2019. szeptemberében és októberében egy érdi üzletben zsebtolvajlás útján készpénzt tulajdonítottak el.

A feltételezett elkövetőről kamerafelvétel áll rendelkezésre.

Az Érdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a felvételen látható személyeket, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen az Érdi Rendőrkapitányságon (Érd, Felső u 4.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 061-236-2883-as telefonszámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es ”Telefontanú” zöldszámát, továbbá tegyen bejelentést a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

 

Kapcsolódó híreink

Lezárják Magyarország határait, minden rendezvényt betiltanak, háromkor zárnak az éttermek

Irányi Dániel

Súlyos károkat szenvedtek a libanoni főváros építészeti kincsei is

Dunai Tibor

A kétoldalúan elrendelt határnyitások véget vetnek a közös európai piacnak

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben