17.3 C
Budapest
2020. augusztus 12., szerda
Elemi.hu
Kiemelt Külföld

“Az emberhús fogyasztás megmentheti a Földet” – mondta a svéd professzor.

Egy svéd professzor azt javasolja, hogy gondoljuk újra a kannibalizmusról kialakult képünket, és együnk emberhúst, hogy megmentsük a Földet.


A svéd TV4-nek adott interjúban Magnus Söderlund professzor beszélt a stockholmi Gasztro-találkozón bemutatott prezentációjáról. A fesztivál fő témája az “Étel jövője” volt.


A professzor előadása:

“Együnk emberhúst a klímaváltozás elleni harc érdekében.”

A professzor a szélsőbaloldali, hardcore környezetvédők közé tartozik, aki már szinte mindenhol a “klímakatasztrófát” látja.

Úgy gondolja, az “emberhús-diéta” segítségével csökkenteni tudjuk az üvegházhatású gázok kibocsátásának mennyiségét, melyek felelősek a globális felmelegedés miatt.

Később Söderlund elmondta, jelenleg a halottak húsának megevése tabunak számít, az emberek pedig “mérsékelten konzervatívok” a szokatlan ételek fogyasztása tekintetében, ilyen például az emberhús is.

A professzor szerint hamarosan eljön az az idő, hogy az éttermekben emberi húst is lehet majd fogyasztani.

Korábban néhány svéd televízióban hasonló őrült szélsőbaloldali “környezetvédők” propagandareklámot vetítettek le, melyben azt bizonygatják, hogy az ízeltlábúak és bogarak evésével menthetjük meg a Földet a globális felmelegedéstől.

Kapcsolódó híreink

Bagdy Emőke: Ha a magánélet elpusztul, az ember a semmibe zuhan

Gabay Dorka

Hadműveletet indított a török hadsereg kurd fegyveresek ellen Észak-Irakban

Szabó Norbert

Most akkor jönnek a migránsok vagy sem?

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben