22 C
Budapest
2020. június 3., szerda
Elemi.hu
Belföld Hírek

Az elmúlt 30 évben egyik kormány sem foglalkozott érdemben az állatvédelemmel

Az elmúlt 30 év kormányai nem törődtek kellő súllyal az állatvédelemmel. Egyre több a brutális állatkínzási eset. Az állatvédő egyesületek és szervezetek munkájanak támogatása érdekében szólaltam fel a parlamentben. Letöltendőt az állatkínzóknak, számoljuk fel a céltalan szaporítótelepeket – mondta ma Dr. Fülöp Erik, a Mi Hazánk országgyűlési képviselője.

Mi Hazánk Mozgalom felszámolná a szaporító telepeket és börtönbe zárná az állatkínzókat

Az elmúlt 30 év kormányai nem törődtek kellő súllyal az állatvédelemmel. Egyre több a brutális állatkínzási eset. Az állatvédő egyesületek és szervezetek munkájanak támogatása érdekében szólaltam fel a parlamentben. Letöltendőt az állatkínzóknak, számoljuk fel a céltalan szaporítótelepeket!

Közzétette: Dr. Fülöp Erik – 2019. december 11., szerda

Kapcsolódó híreink

Indul a huszadik doni emléktúra

Dunai Tibor

Több ezer szurkolói bábu előtt játszik a Ferencváros

Dunai Tibor

Mi történik Gyöngyöspatán? – Amikor a fideszes szájkaraté találkozik a valósággal

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben