5.8 C
Budapest
2020. március 31., kedd
Elemi.hu
Hírek Külföld

Az egyik vevőjük meghalt, de nem zárt be a temesvári Lidl

Vásárlás közben rosszul lett és meghalt egy 51 éves férfi Temesvár egyik Lidl üzletében, a bolt azonban a tragédia ellenére nem zárt be, a vevők a holttestet kerülgették vásárlás közben,írja a Maszol.ro.

A földön fekvő férfinél a kihívott mentősök már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A később kiérkező rendőrök takarták le a holttestet, miközben a szupermarket továbbra is nyitva tartott, így a vevők a holttestet kerülgették. A Főtér szerint végül a rendőrök voltak azok, akik elkülönítették szalagokkal azt a területet a bolton belül, ahol intézkedtek.

A mentők végül a vevők szeme láttára egy zárt zsákban vitték el a holttestet a helyszínről.

Az eset után a bolt közleményt adott ki, amiben azt írták, hogy együttéreznek a férfi családtagjaival, meglátásuk szerint a személyzet mindent megtett, amit kellett, mivel értesítették a hatóságokat. A vevőktől azért elnézést kértek, amiért akaratukon kívül asszisztálniuk kellett a hatósági beavatkozáshoz.

 

forrás: maszol.ro

Kapcsolódó híreink

Saját lányát árulta, alkalmanként 5-15 ezer forintért

Kiss Albert

Elfoglalták a parkolóhelyét, ezért lövöldözni kezdett Budapesten

bojtilaszlo

Átvonultak rajtunk a bolgárok és a románok múlt éjjel

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben