17.3 C
Budapest
2020. augusztus 12., szerda
Elemi.hu
Bűnügy Kiemelt

Anyja ölhette meg a Tarnaméra határában talált csecsemőt

Halott csecsemőt találtak a találtak Heves megyei Tarnaméra közelében a szántóföldön. Az újszülöttet egy bokor közelében hagyták. A gyanú szerint nem sokkal a születése után a tulajdon anyja végzett vele. A helyiek szerint a 30 év körüli nő a közeli Tarnazsadányban élt, több gyereket is szült, de egyik sem vele élt.

Nem messze Tarnaméra szélső házaitól, a falu mellett vezető út melletti szántón, a bokrok mellett szülhette meg a nő a kisgyereket, akit aztán feltehetőleg meg is ölt. A faluban mindenki fel van háborodva.

“Az egész nép mind be van lázadva, még ilyen nem volt, hogy a gyerekét megölje valaki. Igaz-e, itt van sok cigány, sokgyerekes anyák vannak. Szegények, nagyon szegények, igaz, kamatos pénzből élnek, meg mindenből. De akkor se hagyják a gyereküket” – mondta egy helyi nő.

A gyilkossággal gyanúsított nő a szomszédos Tarnazsadányban élt. Az ott élők azt mondták, hogy csak nem régen költözött a faluba.

“Igenis a falu népe nagyon felháborodott, hogy egy ideköltözött nő, mert ő úgy költözött Tarnazsadányba, és ilyet meg mert tenni, ugye. Mi tarnazsadányiak erre nem vagyunk képesek” – vélekedett egy helyi férfi.

A helyiek között az a szóbeszéd járja, hogy a nőnek nem ez lehetett az első ilyen esete, de erről többet nem akartak mondani. Az üggyel kapcsolatban a rendőrök sem nyilatkoztak, egyelőre annyi biztos, hogy a nőt őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását.

(atv.hu nyomán)

Kapcsolódó híreink

Lila báránybőrbe bújt vörös farkasok – évértékelőt tartott a Momentum

Kemény János

„Svédországban kezelhetetlen a helyzet” – figyelmeztet a korábbi norvég miniszter

Kiss Albert

A Mi Hazánk szerint 50 százalék béremelés volna igazságos a postásoknak

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben