14.6 C
Budapest
2020. május 28., csütörtök
Elemi.hu
Belföld Hírek

Általános iskolás lányt futtattak Fóton.

Vádat emeltek ellenük…

A Dunakeszi Járási Ügyészség kerítés bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival és nővel szemben, akik egy általános iskolás lányt rábeszéltek arra, hogy prostituáltként dolgozzon velük, írja az Ügyészség.hu.

A bűnügy vádlottjai, egy férfi és egy nő élettársak, Fóton élnek. Az asszony 2016-tól kezdődően Fóton vagy az interneten férfiakkal ismerkedett, akikkel a házukban pénzért létesített szexuális kapcsolatot. Mindez az élettársa tudtával történt, és mindketten a nő prostitúciós bevételéből éltek.

Az asszony barátkozott össze egy általános iskolás lánnyal, aki többször is elment a vádlottak lakására. A beszélgetések során a pár azzal érvelt, mennyi pénzt kereshetne és gyűjthetne a lány, ha ő is prostituáltként dolgozna.

A férfi és a nő tisztában volt a sértett életkorával, és tudták azt is, hogy általános iskolába jár.

A lány beleegyezett, hogy a vádlottak hirdetést adnak fel neki, megszervezik a találkozóit, amiket a lakásukban bonyolíthat le. Megállapodtak abban, hogy a szexuális szolgáltatásért kapott pénzt háromfelé osztják.

A nő fotókat készített a sértettről, és azokat használta egy internetes oldalon feladott hirdetéshez is. Telefonszámként a nő a saját számát adta meg, majd a hirdetésre jelentkező férfiakkal megszervezte a találkozót, és ő határozta meg a tarifát is.

A sértett 2017 júniusától október végéig naponta több férfival létesített szexuális kapcsolatot a vádlottak lakásában. A bevételét minden alkalommal átadta a vádlottaknak, de ebből végül semmit sem kapott, a pár megtartotta magának.

A Dunakeszi Járási Ügyészség az élettársakat kerítés bűntettével, gyermekprostitúció kihasználásának bűntettével és más bűncselekménnyel vádolja. A járási ügyészség indítványozta, hogy a vádlottakkal szemben börtönbüntetést szabjanak ki.(ugyeszseg.hu/hvg.hu)

Kapcsolódó híreink

Áruszállító teherautókat követtek, hogy lopjanak belőle

Dunai Tibor

Iskolarendészet felállítását tervezi a kormány

Szabó Norbert

Ilyen Budapest a kijárási korlátozás alatt (képgaléria)

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben