23.8 C
Budapest
2020. augusztus 5., szerda
Elemi.hu
Bűnügy Kiemelt

A verekedésben újra előkerült a kés is

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 17, egy 18, egy 20 és egy 26 éves petneházi, valamint egy 20 éves és egy 21 éves vásárosnaményi lakosok ellen.

A nyomozás adatai szerint 2020. július 4-én hajnalban a két, illetve négyfős társaság Vásárosnamény üdülőövezetében szórakozott, amikor az utcán szóváltásba keveredtek, és kölcsönösen bántalmazták egymást. A verekedés közben a 20 éves vásárosnaményi fiú egy rugós kést vett elő, amivel megszúrta a 26 éves petneházi fiút, aki ennek következtében súlyos sérülést szenvedett. A rendőrök a bejelentést követően rövid belül elfogták a feltételezett elkövetőt, akit garázdaság bűntett és testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A két társaság többi tagjának is garázdaság bűntett elkövetése miatt kell felelnie, őket szintén előállították a rendőrök, és gyanúsítottként kihallgatták. A büntetőeljárás alatt mindannyian szabadlábon védekezhetnek.

Elemi.hu

Kapcsolódó híreink

Németországban a hadsereget is mozgósítják

Dunai Tibor

Ítélet született a saját fiát megkéselő apa ügyében

Kiss Albert

Életveszélyesen bántalmazta jegyesét a 15 éves fiú

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben