A pedofil megfogta a gyereket az utcán, a kocsija hátsó ülésére tuszkolta

Egyszerűen megfogta a gyereket az utcán, a kocsija hátsó ülésére tuszkolta, majd elhajtott. Óriási szerencse, hogy volt egy szemtanú, aki azonnal cselekedett.

Éppen kosárlabdaedzésről tartott hazafelé Vjacseszlav Dorosenko, amikor észrevette, hogy egy ötvenes éveiben járó férfi felkap egy kislányt az utcán, és erőszakkal az autójába ülteti.

A 16 éves fiú gyorsan a közelben lévő egyetlen felnőtthöz futott, hogy segítséget kérjen. Gleb Szizkij éppen hazafelé indult volna a munkából, a kocsi motorját melegítette. A fiúval közösen elindultak a pedofil kocsija felé, de az váratlanul elhajtott, és az integetésre sem állt meg

írja a The Sun.

Az egész jelenetet egy térfigyelő kamera is rögzítette. A videó végén a már elfogott pedofil meséli el a rendőröknek az eseményeket:

Az már a felvételen nem látszik, hogy ezután mindketten Gleb kocsijába pattantak és üldözőbe vették az emberrabló pedofilt. A korábban többször is elítélt bűnöző egy zsákutcába hajtott, a két hős pedig innen már nem engedte ki.

A férfi azt hazudta, hogy azt hitte, a testvére a kislány, ezért tette a kocsiba. A gyerek eközben a falnál állt és sírt, majd az egyik megmentőjétől kapott telefonon felhívta az anyukáját. A filmbe illő jelent végén a pedofil megszökött a zsákutcából, de végül egy órán belül a rendőrség elfogta az emberrablót.

A pedofil férfi mindent bevallott. Később kiderült, hogy 2017-ben szabadult a börtönből, miután letöltötte nemi erőszak miatt kiszabott büntetését. A kislány épségben hazajutott a családjához, de az eset óta pszichológus kezeli.

Mint arról hírt adtunk, a múlt hétvégén tartott demonstrációt a Mi Hazánk és a Betyársereg Tápióságon egy pedofil bűnöző háza előtt, akit annak ellenére sem helyeztek előzetes letartóztatásba, hogy az beismerte tettét.

(szeretlekmagyarorszag.hu nyomán)