13.7 C
Budapest
2020. június 2., kedd
Elemi.hu
Belföld Kiemelt

A Mi Hazánk támogatja a veszélyhelyzet meghosszabbítását

Dúró Dóra hétfői online sajtótájékoztatóján bejelentette, a Mi Hazánk Mozgalom támogatja a veszélyhelyzet meghosszabbításáról szóló jogszabályt, röviden a „koronavírus-törvényt”, mivel a magyar emberek egészsége nem lehet politikai alku tárgya.

A párt elnökhelyettese szerint a balliberális ellenzéknek a demokrácia sérülésére vonatkozó érvei hamisak, mert a törvény nyomán a kormány csak a veszélyhelyzettel, a járvány elhárításával összefüggő szabályok megállapítására kap felhatalmazást és tartalmazza a szükségesség és arányosság elvét.

Ugyancsak álságos, hogy a határozatlan idő helyett a balliberális ellenzék csak 90 napra hagyná jóvá a jogszabály hatályát, mert a kormány mögött álló kétharmados többséggel így is a végtelenségig hosszabbítható a veszélyhelyzet – tette hozzá.

Dúró Dóra szerint a balliberális ellenzék részéről a demokrácia sérelmére hivatkozni annál is inkább álszent, mivel a „DK fővárosában, Újbudán” a polgármester (László Imre, DK) éppen a veszélyhelyzettel visszaélve ragadta magához a hatalmat. Parkolási és médiacéget alapított, s ez semmilyen összefüggésben nincs a járvánnyal – fűzte hozzá.

A Mi Hazánk szerint a jelenlegi helyzetben összefogásra van szükség, mert a magyarok egészsége minden másnál fontosabb, és az emberélet nem bocsátható áruba. Ezért a Mi Hazánkra számíthatnak az emberek – fogalmazott Dúró Dóra.

Támogatjuk a Koronavírus-törvényt, mert a magyar emberek egészsége nem lehet politikai csatározás eszköze. Vigyázzunk egymásra, hiszen minden magyar felelős minden magyarért!#mihazank #maradjotthon #vigyázzunkegymásra!

Közzétette: Mi Hazánk Mozgalom – 2020. március 23., hétfő

(MTI – elemi.hu)

Kapcsolódó híreink

Intézkedő rendőrökre támadtak Belgiumban (videóval)

Irányi Dániel

Szlávik: sokat megtanultunk az elmúlt két hónapban a vírusról

Szabó Norbert

Kábítószer-termesztőt fogtak Hódmezővásárhelyen

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben