23 C
Budapest
2020. augusztus 8., szombat
Elemi.hu
Hírek Kiemelt

A Mi Hazánk a homoszexualitás propagálása helyett az anyaságot népszerűsítené (videó)

A homoszexualitás propagálása helyett az anyaság szépségeit kell népszerűsíteni a Mi Hazánk szerint.

– Ma, az anyatejes táplálás világnapja alkalmából arra is fel kell hívjuk a figyelmet: semmi máshoz nem hasonlítható csodaszer az anyatej, ezért a szoptatást elősegítő termékek társadalombiztosítási támogatását szorgalmazzuk – jelentette ki Dúró Dóra.

– A magyarság legnagyobb problémája a demográfiai helyzetünk, és sajnos 2016 óta változatlan a termékenység: egy anyára 1,49 újszülött jutott négy éven keresztül, a korábbi emelkedés tehát huzamosabb időre megállt. A helyzetet tovább súlyosbítja, hogy azokban a régiókban született a legtöbb gyermek, ahol a megélhetési gyermekvállalásban élenjáró cigányság aránya magasabb, és ha mindez így folytatódik, akkor 2034-ben már több cigány gyermek jön majd világra hazánkban, mint magyar – fogalmazott a Mi Hazánk országgyűlési képviselője.

Kapcsolódó híreink

Nem tárgyal az USA

Kemény János

,,Beszélgessünk”, kezdték, majd késsel pénzt követeltek

Irányi Dániel

Árvízkatasztrófa Irakban a koronavírus mellé (+videó)

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben