23 C
Budapest
2020. augusztus 8., szombat
Elemi.hu
Belföld Bűnügy Hírek Kiemelt

A lopott aranyat a román nő a testüregébe rejtette

Lopás miatt indult büntetőeljárás a román állampolgárok ügyében.

A nyomozás adatai szerint három román állampolgár –két férfi és egy nő- ment be egy nagykanizsai ékszerüzletbe 2020. július 30-án a délutáni órákban, ahol az eladók figyelmét elterelve több mint hárommillió forint értékű aranyékszert loptak el egy tálcán, majd gyorsan távoztak.

 

 A nagykanizsai rendőrök adatgyűjtést követően megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetését követően a lopással gyanúsítható személyek rövid időn belül egy taxival elhagyták Nagykanizsa területét, és Letenyére utaztak.

A tolvajok tudták, hogy lebuktak, ezért az idősebb férfi gyalog elmenekült a városból, de két társát a rendőrök elfogták.

A nő a rendőrök kiérkezése előtt testüregébe rejtette az ellopott ékszereket, amiket rosszulléte miatt a későbbiekben önként átadott.

A harmadik társukat a rendőrök pár órával később egy benzinkúton elfogták.

A nagykanizsai nyomozók mindhárom személyt őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásuk indítványozására.

Police.hu

Kapcsolódó híreink

Salgótarján: zsarolás és személyi szabadság megsértése lett egy autó adás-vételéből

Kiss Albert

Rátámadtak egy kocogó nőre a 16. kerületben

Dunai Tibor

A bérüket követelő ukrán vendégmunkások voltak a tömegverekedés főszereplői Balatonakalinál

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben