A liberálisok a Pride évfordulóját ünneplik.

Mi pedig csendben Trianonra emlékezünk…

 

A Liberális párt közleményt adott ki június 4-e alkalmából. Mielőtt kikerekedne a tisztelt olvasóink szeme a meglepetéstől, gyorsan hozzáteszem, hogy nem, nem a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából. A Pride 50 éves évfordulóját ünneplik.

Ezt írták Bősz Anették:
„1969. június 4-e arra emlékeztet minket: 50 év nem volt elég ahhoz, hogy mindenki számára egyértelmű legyen: sem származás, etnikai hovatartozás, sem bőrszín, sem szexuális irányultság nem lehet indok egyik embertársunk hátrányos megkülönböztetésére sem.
(…)

A Liberálisok Bősz Anett országgyűlési képviselővel és Sermer Ádám főpolgármester-jelölttel együtt természetesen idén is részt vesznek a budapesti Pride-felvonuláson.”

Mint az tisztán látszik, Fodor Gábor mikroszkóp segítségével sem látható, de természetesen haladó gondolkodású pártjának – ahogy például a Google-nak is – június 4-e egészen mást jelent, mint nekünk mucsai, elmaradott gondolkodású, földhözragadt bőgatyásoknak.

Nekünk június 4-e gyásznap, Magyarország keresztre feszítésének napja. 2010-óta pedig a Nemzeti Összetartozás Napja is, amikor a világon minden magyar megáll egy pillanatra és összekapaszkodik.

A Google és a liberálisok más úton járnak, számukra más a fontos, más a zsinórmérték.

Mi nem vagyunk annyira trendik és haladó gondolkodásúak, mint ők, de ha lehet megmaradnánk ilyennek.

Amíg még lehet.

(MNO.HU-Csépányi Balázs)