28.5 C
Budapest
2020. július 2., csütörtök
Elemi.hu
Gazdaság Hírek

A korábbi SZDSZ-es Kóka János cége 287 milliót kapott a kormánytól

Kóka János egész simán megtalálta a helyét a Nemzeti Együttműködés Rendszerében. Miután kiderült, hogy a kormányzati delegációval utazott Szaúd-Arábiába vagy Szingapúrba, ráadásul diplomata útlevelet is kapott, Kóka a Magyar Narancsnak arról beszélt, hogy Orbán Viktorral és Szijjártó Péterrel is tegeződik, és az utóbbinak egyébként is jó véleménnyel van képességeiről.

Ez a jó viszony még ma is tarthat, mert csütörtökön Szijjártó Péter egy közös képet posztolt Kókával a politikusi oldalára a Külügyminisztérium egyik rendezvényéről, amin újabb három cégnek adta át támogatást a koronavírus hatásainak ellensúlyozására. Köztük volt a Doktor24 Medicina Zrt. is, aminek Kóka János az igazgatósági elnöke.

A cég 287 millió forintot kapott a magyar államtól egy 574,5 milliós beruházáshoz. Szijjártó Péter a képhez azt írta: elismerés illeti a cégvezetőket a bátorságért, hogy a jelenlegi világgazdasági körülmények között is készek beruházni.

Forrás: 444

Kapcsolódó híreink

Újabb Duna-híd épül

Kiss Albert

Van remény! Magyarellenességért 12.000 lejes büntetést kapott a Dinamo Bukarest

janositamas

13 éves az őszödi beszéd

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben