22.7 C
Budapest
2020. augusztus 10., hétfő
Elemi.hu
Hírek

A kínai igénytelenség “ajándéka” a világnak

Akár koalát is lehetett enni azon a piacon ahonnan elindult a koronavírus, írja a Dailymail

Az állatok egy részét élve árulták, hogy minél frissebbek legyenek, elfogyasztásuk pillanatában. 1 kg koala húsa 70 kínai jüan azaz 3.000 forintba került. A fertőt azóta bezárták, előtte lehetett kapni denevért, kígyót, patkányt, rókát, szinte bármit.

Valamit az étlapról?

A természettel nem lehet játszadozni, azt adja vissza amit kap.

Hatalmas világjárvány van a küszöbön, és az egész innen, egy kínai piacról indult, ahol írott és íratlan szabályokat megszegve ettek meg mindent ami él és mozog. Nem tudni, hogy pontosan hány halottja van eddig a koronavírusnak, mivel Kína nem adja ki az információt, de abban biztos vagyok, hogy sokkal több, mint amennyiről tudni lehet.

Hamarosan hazánkba is megérkezik, legyetek óvatosak, mossatok mindig kezet, utcán ne töröljétek meg a szátokat, vagy a szemeteket és ha gyengék vagyok egy betegség miatt hordjatok szájmaszkot.

(allatierdekessegek.com nyomán)

Kapcsolódó híreink

Visszaeső állatkínzó: újabb kutyapokol egy kecskeméti tanyán

Irányi Dániel

Ellopta és összetörte a járművet, majd megtámadta a tulajdonost.

bojtilaszlo

Balhé a Momentumban és az LMP-ben a Jobbikos múlt miatt.

bojtilaszlo

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben