20.9 C
Budapest
2020. július 13., hétfő
Elemi.hu
Belföld Hírek

A Jobbik elnök fia egy fideszes szabadcsapat tagja

“Na és ki volt Rómában és Triesztben koldus?”-szól a régi bölcsek kérdése…

Október 23-án az 1956-os forradalom évfordulóján a legtöbb parlamenti párt megemlékezett. Ki erre, ki arra. Sajnos volt aki ünnepelt is. Elég csak a forradalmárok egyik kivégzőjének, Apró Antalnak a családjára gondolni, unokájára, becses neve Dobrev Klára, és kedves férjére, aki ugye Gyurcsány Ferenc. Sok fiatal rávágná egyből, felmenők bűneiről az unokák nem tehetnek, ami igaz is, de ha elolvassuk,visszaemlékezünk Apró és Gyurcsány urak politikai tevékenységére… Ez bizony egy alom.

A forradalom évfordulóján a Jobbik is megemlékezett, méghozzá a forradalom emblematikus helyén, a Corvin közben. Az a Jobbik, mely jelenleg a forradalmat leverő gyilkosok politikai örökösével, Gyurcsány Ferenccel alkot közös ellenzéki összefogást. A Gyurcsány és pártja ellen létrejött Jobbik, most Gyurcsánnyal és pártjával keresi közösen a pénzt, pozíciót, hatalmat.

Ez bizony árulás. Ha az etimológiát nézzük, főleg. Áruba bocsátás, ahol ők maguk az árú.

Az október 23-i Jobbikos ünneplésen voltak akik ezt szóvá is tették. A betyárok.  Erről itt a videó:

Az igazsággal való szembesítés kellemetlen volt a gyurcsányista párt helyszínen lévő pár tucat szimpatizánsának, pártalkalmazottnak, politikusnak.

A párt elnöke Sneider Tamás rögtön fel is kérdezte a rendőrséget, miért nem védte meg a rendezvényüket a véleményüket elmondó személyektől. (Szólásszabadság? Felejtsd el, az csak akkor van, amikor ők mocskolnak valakit.)

A rendőrség válaszát Sneider posztolta is Facebook oldalán. Itt fideszes szabadcsapatnak nevezte a betyárokat, a betyárok alkotta sereget. Amelynek tagjai voltak Sneider fiai is.

 

Kapcsolódó híreink

Milyen sorsot szán a kormány a bükkábrányi bánya dolgozóinak?

Kemény János

Többször segített rajta a 90 éves bácsi, „hálából” halálra verte egy lapáttal

Szabó Norbert

Államtitkár: Egy hét alatt ezresre ugorhat a betegszám

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben