2020. május 31., vasárnap
Elemi.hu
Kiemelt Külföld

A Dunába borult a szlovák környezetvédelmi miniszter csónakja

A miniszter csónakjának motorja elromlott, a jármű irányíthatatlanná vált és az erős sodrás miatt nekicsapódott a töltés partjának – írja a Körkép.sk.

A Dunaszerdahelyi járásban megkezdték Duna régi medrének mesterséges feltöltését, amit Ján Budaj szlovák környezetvédelmi miniszter egy motorcsónakból kísért figyelemmel. Közben azonban váratlan meglepetés érte a minisztert, ugyanis a csónak motorja elromlott, a jármű irányíthatatlanná vált és az erős sodrás miatt nekicsapódott a töltés partjának – írja a Körkép.sk.

A csónak felborult, a legénység pedig a környezetvédelmi miniszterrel együtt a vízbe borult.

„Úsztunk egyet, a víz meleg volt. A csónakunk elromlott, és a hatalmas sodrás elkapott bennünket. Mindenesetre szerencse, hogy mindannyian épségben partot értünk”   – mondta a korkep.sk szerint Ján Budaj környezetvédelmi miniszter az incidens után.

(korkep.sk)

Kapcsolódó híreink

Csád: aranybányászokat mészároltak le tévedésből

Kiss Albert

2583 főre nőtt a fertőzöttek száma és elhunyt 8 idős krónikus beteg

Szabó Norbert

Kína ellenzi a legújabb, a Huawei tevékenységét korlátozó amerikai szankciókat

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben