16.7 C
Budapest
2020. május 25., hétfő
Elemi.hu
Bűnügy Hírek Kiemelt

A család barátjára támadt a “fiatal”

A Szekszárdi Törvényszék elé került azon 22 éves férfi esete, aki a vádirat szerint 2019. szeptember 3-án délután, Izményben, részegen az utcán kiabálva szidalmazta az 55 éves férfit, aki egyébként a családdal szoros baráti kapcsolatban állt. Mikor a gyanúsított belefáradt az üvöltözésbe odament, és megverte az illetőt. Az áldozat többszörös töréses sérüléseket szenvedett, az utolsó ütéstől pedig hanyatt esett és elvesztette az eszméletét.

Az eszméletvesztést követően érkezett a tett helyszínére a vádlott apja, aki fiával megfogta a magatehetetlen, életveszélyes sérüléseket szenvedett “barátját”, és néhány háznyival arrébb vitték. Időközben megérkezett az anya is, ő vízzel locsolta le az eszméletlen férfit, de az nem tért magához. A fiú ekkor – mint aki jól végezte dolgát – egyszerűen elhagyta a helyszínt.

A vádlott édesapja és a felesége pedig a kommunikálni képtelen, láthatóan és  egyértelműen segítségre szoruló sértetthez orvosi segítséget vagy mentőt nem hívtak, hanem egy idő után  ketten megfogták és kivitték a házuk elé az utcára, ahol nekitámasztották a kerítésnek és magára hagyták.

Végül az egyik szomszéd értesítette a rendőrséget és a mentőket. Az ügyészség a bántalmazó, jelenleg is  letartóztatásban lévő, különös visszaesőnek minősülő 22 éves vádlottal szemben börtönben végrehajtandó szabadságvesztést és a közügyek gyakorlásától eltiltását, míg a másik két vádlott esetében felfüggesztett  fogházbüntetés kiszabását szorgalmazza a Szekszárdi Törvényszéknél.

(Képünk illusztráció)

Kapcsolódó híreink

Nagykátai tanárverés: négy diák ellen indult eljárás

Dunai Tibor

162 éve történt: Weimarban bemutatták a Hunok csatáját

Kemény János

“Köszönjük, hogy itt vagytok” – helyszíni beszámoló a Mi Hazánk erődemonstrációjáról

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben