26.9 C
Budapest
2020. augusztus 4., kedd
Elemi.hu
Sport

A Barcelonánál szerdán teszteléssel kezdődik újra a munka

Koronavírus-teszteléssel kezdődik a munka a spanyol bajnok FC Barcelona háza táján.

A Marca spanyol sportlap híre szerint Lionel Messi és társai csak az egészségügyi ellenőrzés kedvező eredményei nyomán láthatnak hozzá az egyéni edzésekhez fizioterapeuták felügyelete mellett. További megkötés, hogy a játékosok csak otthon zuhanyozhatnak, s a klubban átöltözniük is tilos.

A felkészülés újrakezdésének következő fázisában a Barca-futballisták csak kisebb csoportokban tréningezhetnek, kerülve a fizikai kontaktust egymással, majd a csoportos foglalkozások következhetnek, de egy-egy közösen gyakorló alakulat létszáma sem haladhatja meg a tizennégy főt. A spanyol élvonal, a La Liga bajnoki küzdelmei a koronavírus-járvány miatt március 12-én álltak le. A 38 fordulóból 27-et bonyolítottak le, a folytatást június elejére tervezik.

(MTI)

Kapcsolódó híreink

A McLaren visszalép az Ausztrál Nagydíjtól

Dunai Tibor

Lemondott a Győri ETO elnöke

Dunai Tibor

Meghalt Benedek Tibor háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben