18.8 C
Budapest
2020. június 7., vasárnap
Elemi.hu
Belföld Bűnügy Hírek

83 éves férfit raboltak ki, ezúttal nem volt gyilkosság

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság lopás vétség és rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy sajószentpéteri, 30 éves nővel és 40 éves bátyjával szemben.

A nő 2020. január 1-jén szólította meg Sajószentpéteren a hazafelé gyalogló 83 éves sértettet, akivel egymást csak felületesen ismerték. Rövid beszélgetés után együtt mentek a férfi lakására, majd rövid idő múlva a nő a bátyját és még egy hozzátartozóját is áthívta.

Ekkor a nő és testvére pénzt kértek kölcsön a házigazdától, amit meg is kaptak, de ezzel nem elégedtek meg, hanem még további több 10 000 forintot és egy órát is elloptak tőle, majd eltávoztak.

Az elkövetők 2020. január 9-én ismét megjelentek a sértettnél és újabb összeget kértek kölcsön, aki a kérést megtagadta, ezért őt bántalmazták, majd csaknem 100.000 forintot vettek el tőle erőszakkal.

Az idős férfi csak másnap tett feljelentést, amelyet követően a rendőrök néhány órán belül azonosították a két elkövetőt, akik közül a nőt elfogták és őrizetbe vették, míg társát jelenleg is keresik.

Kapcsolódó híreink

Saját apját késelte meg egy borsodi férfi

Irányi Dániel

183 ezer forintot kapott kézhez egy orvos, aki koronavírusos betegekkel foglalkozik

Irányi Dániel

Fülöp Erik üdvözli, hogy Wuhanban betiltották a vadállatok evését és kereskedelmét

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben