22.7 C
Budapest
2020. augusztus 10., hétfő
Elemi.hu
Hírek Külföld

60 antifa és külvárosi “fiatal” támadta meg a Marseille-i rendőrőrsöt

Tovább folytatódik a hiszti az agyonlőtt marseille-i rablóért…

A 18 éves Mehdi B. két társával egy Lidlt rabolt ki fegyverrel, amikor a rendőrök üldözőbe vették őket. Amint megállították a kocsijukat, Mehdi fegyvert fogott a zsarukra. Azok agyonlőtték, két társát pedig elfogták.

Az eset másnapján 60 antifa és külvárosi “fiatal” támadta meg a helyi rendőrőrsöt “igazságot” követelve a rablónak, most pedig szimpátiatüntetést tartott az északi külvárosok népe többszáz fős részvétellel.

Szóvívőjük, Nair Abdallah azt fejtegette, hogy a rendőrök túlzott erőt alkalmaztak, és csak akkor lett volna szabad tüzet nyitniuk, ha Mehdi lő rájuk először.

Ha így megy tovább, ezek nemsokára a rendőrök lefegyverzését fogják követelni, meg hogy nagy piros célkeresztet viseljenek az egyenruhájukon…

Forrás: Gerilla – Franciaország végnapjai/ fb oldal

Kapcsolódó híreink

Izrael légicsapást mért a szíriai hadsereg több állására

Kiss Albert

Programajánló: Idén is Legbátrabb Város Emléktúra

Kemény János

Kirabolt egy mozgáskorlátozott, kerekesszékes nyugdíjast

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben